Betalning

Betalning

25 % svensk moms ingår i våra priser på trädgårdsbelysning. Fraktkostnaden beror på hur tung försändelsen är och på om du väljer expressfrakt eller standardfrakt. Vi erbjuder följande betalningsmetoder:

  • Fakturabetalning
  • Banköverföring
  • Swish
  • Delbetalning

Fakturabetalning

Om du vill att vi skickar en faktura istället för att göra en förskottsbetalning kommer vi att genomföra en kreditprövning. Vi skickar fakturan till den e-postadress du uppgivit och du har 30 dagar på dig att betala för din trädgårdsbelysning.

Banköverföring

Väljer du att betala för trädgårdsbelysningen genom alternativet banköverföring dras pengarna från kontot när du verifierat din identitet med BankID.

Swish

Väljer du Swish som betalningsalternativ får du fram vårt telefonnummer så att du kan swisha till det. Tänk på att du kan behöva justera hur stor summa du kan betala via Swish.

Delbetalning

Om du gör en stor beställningar av trädgårdsbelysning erbjuder vi räntefri delbetalning som betalningsalternativ efter att vi tagit en kreditupplysning. Du kan välja mellan 3, 6, 8 eller 12 månaders avbetalningstid. Delbetalning erbjuds när du beställer trädgårdsbelysning för 4 000 kronor eller mer och är inget alternativ vid mindre beställningar. Delbetalning är räntefri men en avgift tillkommer i samband med aviseringarna om du inte betalar via autogiro.

Börja skriva för och tryck på Enter för att söka

Kundvagnen