Byte & retur

Byte & retur

Om din trädgårdsbelysning inte fungerar som den borde eller om du är missnöjd med din beställning av någon annan anledning kan du skicka tillbaka den till oss och få en återbetalning. Ersättningen betalas ut direkt efter det att vi mottagit returen. 

Returrätt

Returrätten gäller i två veckor. Plastförpackningar måste vara obrutna och du få inte ha kopplat in trädgårdsbelysningen om du vill ha pengarna tillbaka på grund av returrätten. Är den använd drar vi av för värdeminskning eftersom vi då inte kan sälja artikeln till nypris.

Returfrakt

Du betalar returfrakten om du ångrar köpet av trädgårdsbelysning. Du ansvar själv för att försändelsen är packad på ett sådant sätt att den inte skadas under transporten.

Reklamation

Trädgårdsbelysning du köper från oss har bra garantier och om du upptäcker ett fabrikationsfel efter det att du kopplat in belysningen kan du skicka tillbaka den och få ersättning för dina utlägg. Vid reklamation behöver du inte betala för returen utan vi skickar en retursedel som du använder. Du måste dock höra av dig till oss om du vill göra en reklamation. Ibland kan ett misstänkt fabrikationsfel handla om felaktig installation och då kan vi ofta hjälpa till så att det blir rätt.

Börja skriva för och tryck på Enter för att söka

Kundvagnen