Leverans

Leverans

Leveranstid

Leverans med Postnord tar 2–4 vardagar. Om du vill ha trädgårdsbelysning snabbare än så erbjuder vi expressfrakt med hemkörning. Vi samarbetar med flera olika speditörer, beroende på var i Sverige du bor. Vanligtvis tar en leverans 1–2 arbetsdagar om du väljer alternativet expressfrakt, som kostar extra. All trädgårdsbelysning som du kan köpa online finns normalt i lager, i Sverige. Om produkter du beställt måste beställas från våra leverantörer får du besked om det direkt med information om hur lång tid leveransen kommer att ta.

Fraktfritt vid köp på 2 000 kronor eller mer

Fraktkostnaden framgår i samband med att du ombeds slutföra din beställning. Vid bjuder på frakten om du beställer trädgårdsbelysning till ett värde av 2 000 kronor eller mer.

Uthämtning inom sex dagar

Postnord har numera sex dagars liggtid på paket. Det är så lång tid du har på dig att hämta ut trädgårdsbelysningen hos ditt postombud. Om ett paket går i retur till oss fakturerar vi fraktkostnaden och tar ut en extra administrativ avgift. Tänk på att medta fotolegitimation vid uthämtning.

 

Börja skriva för och tryck på Enter för att söka

Kundvagnen